Day 125-138 - Philippinerne 

Day 139-152 – Thailand

Det næste stop på turen gik til Thailand. Vi boede de første par dage   i Bangkok på Kao San Road, hvilket betød at vi boede larmende og centralt. Den første dag stod på sightseeing. Det var en dag fyldt med templer, buddah’er og varme. På trods af at være total udmattede efter den første dag, så tog vi ud med en af Benedictes thailandske venner. Hun var så sød at vise os rundt steder som turister normalt ikke tager til og steder som vi selv aldrig ville have taget til. Efter nogle oplevelsesrige i Bangkok besluttede vi os at tage videre på vores rejse. Vi endte dermed på Koh Tao. Koh Tao er kendt for sine mange gode og billige dykkercentre. Dette udnyttede vi os af, og fik dermed et dukkercertifikat med på vejen. Den sidste dykke dag stod vi tidligt op for at ud på dykkestedet før alle andre. Det var det hele værd. Det første dyk stod nemlig på fantastisk dyreliv og ikke mindst to hvalhajer. Vores træner estimerede dem til at være henholdsvis 4 og 14 meter. Det var en helt utrolig oplevelse som vi aldrig vil glemme. Selv de andre dykkere på turen var misundelige, da de fleste skulle dykke mindst 100 gange før de fik set en hvalhaj. 

Med et stolt hjerte tog vi videre til en anden ø, Koh Phi Phi. Denne paradisø blev vores afslapningssted for et par dage, hvor det mest anstrengende vi gjorde var at bestige et mindre bjerg for at se solnedgangen. Efter en dejlig “ferie” tog vi tilbage til Bangkok for at forsætte vores rejse i resten af Asien. 

  

     

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Day 125-138 - Philippinerne