Day 60-71 - New Zealand

Day 72-84 – Australien, Melbourne, Ulladulla, Sydney

Det næste land vi kom til var Aussieland. Vi landede i Melbourne. Her brugte vi fire dage på at opleve byen og nyde at være i en storby, uden for store planer. Vi boede på et fantastisk hotel/hostel, med hjemmebiograf, fitness og rene faciliteter. Melbourne var også byen hvor vores afhængighed af TimTam virkelig tog fat. Juleaften blev holdt med julefilm i biografen og risengrød. Efter en afslappet tid i Melbourne tog turen videre til Ulladulla. Vi ved godt at det lyder mærkeligt, men det er et rigtigt sted. I Ulladulla skulle vi besøge nogle venner af én vi havde mødt i Peru. De var super søde og tog rigtig godt imod os. Allerede første aften havde de lagt store planer for vores ophold og inviteret deres tætteste vennegruppe ovre for at se cricket og drikke øl. Selvom at det var super hyggeligt at møde dem alle, var dét dog mærkeligt at komme fra at være to personer til at være 20 i en lejlighed. Vi fik dog et godt indblik i australske drikkevaner og spil. Og de tog også godt imod danske drukspil. Og hvis at nu man begyndte at kede sig så havde de en lille hundehvalp til at holde en med selskab. I de få dage vi havde i Ulladulla fik vi set de mest fantastiske strande, kænguruer og fik fisket. Ulladulla er virkelig et smukt område og vi vil 100% komme tilbage. Vi skulle selvfølgelig også spræde den danske glæde, så vi lavede resten af vores risengrød og bagte kanelsnegle. Mellem os så tror jeg at de godt kan lide Danmark. Desværre måtte vi sige farvel til og tage videre til Sydney. Vi kunne selvfølgelig ikke sige farvel uden en lille shoppetur med hende vi boede hos.
Sydney under nytår var fuldt booket og er proppet med mennesker. Heldigvis vi kunne vi låne en fra Ulladulla’s lejlighed. Han var ikke helt flyttet ind i lejligheden endnu, så vi sov på gulvet under vores ophold. Godt vi havde soveposer med. Vi boede i gå afstand til alt og brugte mange af dagene på at se hele Sydney. Nytårsaften tog vi ud med nogle af drengene der også boede i lejligheden. De var rigtig søde til at tage os de gode steder hen og vidste hvor vi kunne se hele fyrværkeriet. Det var en fantastisk og sjov aften som vi vil huske forevigt. Dagen efter var ikke lige så mindeværdig og blev brugt på at bage i varmen og se det sidste af byen. Efter anbefaling af en af drengene fra lejligheden tog vi på cogee strand, hvor vi nød det kølige vand. Derefter gik turen mod Toowoomba.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Day 60-71 - New Zealand