Day 31-43 - San Francisco

Day 44-48 – Balboa

Efter ti dage i San Francisco, en by vi er meget forelsket i og 100p vil komme tilbage til, tog vi til Newport beach. Mere bestemt Balbao island. Her skulle de næste fem dage bruges på vandsport, Thanksgiving og Disneyland. Vi havde ikke forventet meget, men da vi ankom blev vi slået omkuld af de fantastiske omgivelser, den luksuøse livstil og den uendelige velkommenhed, som vi er utrolige lykkelige over at have oplevet. Sammenlignet med Peru er Balbao en helt anden verden. Vi gik fra et hostel, kartoffel diet og en konstant rygsæk på ryggen til hjemmelavet mad, en varm, blød seng og en reserve familie. Eggerts familien gav os lov til at blive legebørn med deres mange vandsportsudstyr. Vi har alt fra sejlet i en doggy til paddelboardet til den vildeste jetski tur på Stillehavet. Selvom jetski turen var fantastisk var man dog opmærksom på de spækhuggere som var blevet set dagen før i området. Vi så ingen spækhuggere men vi så massere søløver.
Thanksgiving er nok det tætteste vi kommer på en juleaften følelse. Dagen stod på flere timer forberedelse af mad vi aldrig har prøvet før. Da det endelig blev eftermiddag begyndte gæsterne at komme. Hele 30 mennesker kom for at holde Thankgiving på Balboa island. Maden bestod af tre kalkuner. En stegt i oven, en røget og en friturerstegt. Samtidig var der flere slags stuffings, tranebærsovs, salat, sovs og tærter. Vi var forberedt på at skulle trille hjem efter alt det mad vi skulle spise. På trods af de mange ligheder mellen Thankgiving og juleaften, så var der forskel på hvordan middagen foregik. Vi nød alle nye indtryk, men var dog trætte efter en hektisk dag.
Dagen efter Thanksgiving havde vi endnu en stram dag. Vi stod tidligt op for at nå i Disneyland. Det var en stor og anderledes oplevelse, især for Ida som aldrig har været i Disneyland før. Da det var dagen efter Thanksgiving var det officelt jul hos Disney. Overalt var der glimmer, juledekorationer og julemusik. Vi prøvede alt fra vilde forlystelser til de mest barnlige. Vi gik endda så langt at få taget billeder med Mickey. Et must-do for Disneyland.

IMG_3848.JPG

IMG_3850.JPG

IMG_3847.JPG

IMG_3849.JPG

IMG_3854.JPG

IMG_3851.JPG

IMG_3852.JPG

IMG_3853.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Day 31-43 - San Francisco