Day 44-48 - Balboa

Day 49-50 – LA

Så kom turen til LA og det sidste stop på vores tur rundt i Californien. En by vi havde høje forventninger til, som desværre ikke opfyldte dem alle. Den første dag vi kom var det selvfølgelig ekstra irriterende at det var deres først regnvejrs dag i flere måneder, lige den dag vi havde besluttet os for at hike til Hollywood skiltet. Det blev en meget lang og våd tur op ad bjerget, men vi kom dog helt derop.
Da vi kun havde to dage i LA var det begrænset hvor meget vi kunne nå at se af byen, derfor prioriterede vi at se Hollywood Boulevard, hvilket var sjovt at se, men virkelig bare en turistgade. For at se nogle af de mere hyggelige sider af byen besluttede vi os på at bruge sidste eftermiddag på shopping og hygge i The Grove. Et super hyggeligt område omkring et udendørs shoppingcenter. Her var der pyntet op med julelys, alfehytter og endda var selve julenmanden der i egen person. Dette område reddede virkelig vores LA oplevelse fra bare at have været regnfuld, koldt og en turistfælde. Her blev der sagt farvel til Victoria og USA. Vi forsætter vores færd mod de solbeskinnede øer der udgør Fiji.

IMG_3858.JPG

IMG_3856.JPG

IMG_3855.JPG

IMG_3857.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Day 44-48 - Balboa